PLANKEN VLOEREN

Steeds meer mensen ontdekken de houten vloer voor de woonkamer. Een houten vloer straalt sfeer en warmte uit en verleent uw interieur een uitgesproken accent van gezelligheid en geborgenheid. In zo'n omgeving is het goed thuiskomen en heerlijk wonen.

U haalt niet alleen de natuur in huis, maar ook een vloer waar u tientallen jaren plezier aan beleeft en die door de tijd heen alleen maar mooier wordt.

Wie bij het wijks parket huis een houten vloer aanschaft zal nooit de plank misslaan, maar weet zich voor jaren verzekerd van een warme, sfeervolle en natuurlijk basis om op te leven.

Kijk voor alle planken vloeren en onderhoudsmiddelen op onze webwinkel.

 

planken esdoorn planken_country planken_uniq

Een nieuwe vloer

Een nieuwe vloer. Wanneer u overgaat tot het kopen van een houten vloer, dient u vooraf enkele keuze's te maken. Als eerste is het van belang te weten of u een vaste of zwevende vloer wilt aanschaffen. Wanneer u in een koophuis woont, legt u eerder een vaste vloer dan wanneer u in een huurhuis woont. Simpel, een zwevende vloer kan ten allen tijden meeverhuizen naar een nieuwe woning.

Na uw eerste keuze is het belangrijk te kijken welke houtsoort u mooi vindt. U heeft vast en zeker wel eens rondgekeken bij kennissen of vrienden en gevraagd welke houtsoort zij op de vloer hebben liggen. Met deze keuze kunnen wij voor u aan de slag om de vloer te zoeken die past bij uw wensen.

planken_domestique planken_expression planken_origineel